Принцесата на Уелс стартира нова инициатива с името Shaping Us, която

...
Принцесата на Уелс стартира нова инициатива с името Shaping Us, която
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън ослепява със секси червен костюм

Принцесата на Уелс стартира нова самодейност с името Shaping Us, която е част от Кралската фондация за ранно детско развиване. Събитието се състоя в Лондон в централното ръководство на БАФТА. Мидълтън изнесе и пламенна тирада пред публиката, посрещната от голям брой овации и усмивки.

„ Кампанията е главно за мятане на светлина върху сериозната значимост на ранното детско развиване и по какъв начин то оформя възрастните, в които се трансформираме “, каза Кейт в речта си. Допълни, че е доста значимо освен да разберем неповторимото значение на нашите най-ранни години, само че и да знаем какво можем да създадем, с цел да помогнем за развъждането на щастливи и здрави бъдещи генерации.



За специфичния мотив в Лондон Кейт беше облечена в огненочервен костюм с панталон на Alexander McQueen. Тя също по този начин съчетава токчета на Gianvito Rossi и клъч Miu Miu в същия колорит. Визията е приключена с присъщата леко навита прическа и чифт геометрични обеци, направени от архитекта и бижутер Malaika Carr (те са въодушевени от тавана на залата в Кралската опера). Принц Уилям поддържа брачната половинка си, като той даже координира вратовръзката си, с цел да подхожда на нейния костюм.



Изборът на цвят сигурно не е инцидентен. Според фешън специалисти, червеното показва убеденост и самочувствие, като кара цялата зала да насочи погледите си към теб. Носенето на цвета може да помогне за по-бързия триумф и реализиране на заветната цел, като се счита, че той предизвиква човек към дейности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР